Zakelijk

LELYRENT ZAKELIJK

Bent u geïnteresseerd in een shortlease auto? U heeft geen langlopende contracten, kunt snel inspelen op veranderingen en u heeft dus een maximale beheersbaarheid van uw kosten. Shortlease is al mogelijk vanaf 1 maand, waardoor het anders is dan financial of private lease. Mocht u na de maand zo tevreden zijn, dan is shortlease op langere basis natuurlijk altijd mogelijk.

VOORDELEN VAN SHORTLEASE

  • Een vast huurbedrag per maand
  • Standaard 3000 kilometer per maand vrij
  • Geen langlopende contracten
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis 24/7 pechhulp in Europa

VRAAG OFFERTE AAN
U kunt een offerte aanvragen via ons speciale offerteformulier. Vul al uw gegevens in over het gewenste vervoer, extra gegevens en uw contact-gegevens. Natuurlijk mag u ons ook bellen of mailen voor meer informatie

ZAKELIJK LEASE (2)
ZAKELIJK LEASE (3)

WAT WEET U OVER ONS?

Wij zijn een zelfstandig autoverhuur bedrijf dat zowel particulieren als bedrijven voor scherpe tarieven jonge personenauto’s en bedrijfswagens kunnen huren. Naast scherpe tarieven staat Autoverhuur LELYRENT bekend om haar heldere voorwaarden, klantvriendelijk personeel en uitstekende service. En daar zijn we als zelfstandig autoverhuurbedrijf in Lelystad heel trots op.

WAAROM U KIEST VOOR AUTOVERHUUR LELYRENT

Uitstekende Service

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar alle auto’s regelmatig worden gecheckt, zodat u verzekerd bent van een veilige rit naar de plaats van bestemming.

Geen Verborgen Kosten

Ons moto is weet wat je huurt. Dus geen verborgen kosten, alle verhuurprijzen zijn incl. btw en allrisk verzekering, kortom geen verrassingen achteraf!

Elke Dag 100km Gratis!

Voor elke gereden kilometer wordt er een bedrag verrekend. Wij vinden dat dit anders kan. Bij Autoverhuur LELYRENT krijg je per dag 100 kilometer geheel gratis!

Zeer Scherpe Tarieven

Een auto huren hoeft niet duur, dat is wij vinden. Wij bieden onze voertuigen aan tegen een scherp verhuurtarief. Zo is er voor elk budget een huurauto beschikbaar.

Airport Lelystad Service

U wilt een auto huren voor uw volgende reis via Lelystad? Staat U liever niet in de rij bij de balies van de diverse autoverhuurbedrijven. Maak dan gebruik van onze Airport Service.

24 Uur Support

Onze autohuurexperts op de reserverings- afdeling zitten dag en nacht klaar om u te helpen. Voor kleine problemen, twijfels en vragen kun je ons 24/7 bereiken.

HEEFT U VRAGEN? WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG!
Feedback
0320 41 51 71
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!